-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomaševskis: už mane balsavo ne tik lenkai

Valdemaras Tomaševskis tikina, kad už jį balsavo ne vien lenkų tautybės asmenys, o D.Grybauskaitei pataria pasinaudoti jo rinkimų programa.
V.Tomaševskis
V.Tomaševskis / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Gavau nemažą rinkėjų pasitikėjimą – 4,7 proc. O kitiems, kurie už mane nebalsavo, galiu pasakyti, kad greitai prabėgs tie penkeri metai ir kituose rinkimuose jie galės palaikyti mano rinkimų programą“, – kalbėjo daugiausia rinkėjų balsų Vilniaus rajone, Šalčininkuose, Trakuose ir Švenčionyse surinkęs buvęs kandidatas.

„Gavau įvairių tautybių balsų“, – tikino V.Tomaševskis. Rinkimų kampanijai jis teigė išleidęs mažiausiai iš visų pretendentų – per 78 tūkst. Lt.

Paklaustas, ar pats balsuotų už Dalią Grybauskaitę, V.Tomaševskis patikino, kad asmeninį balsą būtų atidavęs jai, tačiau jei būtų prireikę antrojo turo, nebūtų rėmęs nė vieno iš kandidatų. Jis  pakartojo, kad Andriaus Kubiliaus Vyriausybė turi atsistatydinti, nes neturi jokios konkrečios vizijos, kaip atgaivinti ekonomiką. „Dabar  yra gera proga pakeisti Vyriausybę“, – teigė politikas.

V.Tomaševskis nepritarė išrinktosios prezidentės išsakytoms mintims, kad reikėtų mažinti motinystės išmokas – esą geriau būtų skolintis vidaus rinkoje ir taip papildyti tuščią „Sodros“ biudžetą. V.Tomaševskis kalbėjo, kad D.Grybauskaitė galėtų pasinaudoti jo rinkimų programa, neva joje yra tikrai gerų sprendimų, o jam pačiam artimiausiu metu vis tiek neprireiks. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius