Užsienio reikalų ministerijos tinklalapyje pradeda veikti speciali rubrika apie balsavimą užsienyje

Užsienio reikalų ministerijos internetiniame puslapyje balandžio 14 dieną pradeda veikti speciali Prezidento ir Europos Parlamento rinkimams skirta informacinė rubrika „Kur Jūsų rankos? Rinkimai 2009“. Šioje skiltyje Lietuvos piliečiai, nuolat ar laikinai gyvenantys užsienyje, galės rasti visą informaciją, kaip dalyvauti rinkimuose nesant Lietuvoje.

„Kviečiu visus lietuvius pasinaudoti savo rinkimų teise ir aktyviai dalyvauti gegužės 17 dienos Prezidento rinkimuose ir birželio 7 dienos rinkimuose į Europos Parlamentą“, – ragindamas užsienio lietuvius nelikti abejingiems Lietuvos politiniam gyvenimui sakė užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas.

Užsienio reikalų ministerija primena, kad Lietuvos piliečiai, nuolat ar laikinai gyvenantys užsienio valstybėse, gali balsuoti Lietuvos diplomatinėse atstovybėse, konsulinėse įstaigose arba paštu, praneša Užsienio reikalų ministerija.

„Balsavimas rinkimuose – tai dar viena galimybė užsienyje gyvenantiems lietuviams palaikyti ryšį su savo valstybe ir dalyvauti jos gyvenime“, – sakė ministras V.Ušackas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius