-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 17

Socialdemokratai rezultatų laukia „Skydinėje“

Socialdemokratai rinkimų rezultatų viešbutyje „Naujasis Vilnius“ – tame pačiame, kur prieglaudos elektros skydinėje Seimo rinkimų naktį ieškojo Audrius Siaurusevičius.
Socialdemokratų skydinė
Socialdemokratų „skydinė“

Algirdo Butkevičiaus rinkimų štabe – ramus rezultatų laukimas, nesitikint didelių stebuklų, ir ironiškos nuotaikos. Stalus puošia lentelės su užrašais „Alkoholį vartoti draudžiama. Seimo vedėjas“, o žurnalistų kambarį puošia užrašas „Centrinė rinkimų skydinė“. Nors išankstiniai rinkėjų apklausos duomenys leidžia daryti prielaidą, jog antrojo rinkimų turų neprireiks, tačiau A.Butkevičius nenori anksčiau laiko prarasti vilčių.

„Reikia palaukti, kol bus didesnis aiškumas, bet ne vieną kartą jau esu sakęs, kad didelių netikėtumų nelaukiau. Manau, kad už D.Grybauskaitę balsavo ne 67 procentai, o apie 60. Bet tai esmės nekeičia – kai apie vieną kandidatą kalbama du metus, o kiti startuoja likus mėnesiui iki rinkimų dienos, tai yra šiek tiek skirtingos pozicijos“,– išankstinius rinkimų rezultatus vertino socialdemokratų kandidatas Algirdas Butkevičius.

Tačiau jis teigė dar neatsisakantis vilčių patekti į antrąjį rinkimų turą, jei tokio prireiktų. „Jei bus antras turas, bus debatai vienas prieš vieną – gali dar visko būti. Rinkiminė kampanija, kokia vyko dabar, man priminė penktos šeštos klasės mokyklos laikus kai mokytojas ekspromtu prašydavo atsakyti į klausimą labai greitai, kad patikrintų, ar mokiniai namų darbus paruošė“, – kalbėjo A.Butkevičius.

Nuotraukų galerija
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius