-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 11

Ką žada žvaigždės Algirdui Butkevičiui?

Astrologų ir būrėjų pranašystėmis, įžvalgomis bei prognozėmis galima tikėti, galima iš jų tik pasijuokti. Tačiau vis tiek smalsu pasidomėti, ką žada žvaigždės kandidatui į prezidentus A.Butkevičiui.
Algirdo Butkevičiaus šaržas
Algirdo Butkevičiaus šaržas / Dailininkas Gintaras Jocius/www.sarzai.lt
„Scanpix“ nuotr./V.Budraitytė ir G.Naujokas
V.Budraitytė ir G.Naujokas

Astrologei, būrėjai Vaivai Budraitytei ir jos vyrui transcendentinės meditacijos mokytojui Gaudentui Naujokui naujienų portalas 15min.lt pateikė tik kandidato į prezidentus A.Butkevičiaus gimimo datą ir vietą. A.Butkevičius gimė Radviliškio rajone, Paežerių kaime, 1958 metų lapkričio 19 dieną.

„A.Butkevičius turi duomenų, tačiau jis negali tinkamai atstovauti šaliai. Jis būtų labai stiprus kaip padėjėjas ir pagalbininkas. Prezidento rinkimų metu jam bus ypač nepalankus planetų tranzitas, tad geriau būtų atsiimti savo kandidatūrą“, – mano garsi pora.

„Scanpix“ nuotr./L.Malinauskas
L.Malinauskas

Okultinių studijų centro vadovui, žmonių vadinamam įvairiai – raganiumi, būrėju, grafologu ir chiromantu – Leopoldui Malinauskui naujienų portalas 15min.lt parodė kandidato A.Butkevičiaus  nuotrauką ir paprašė atsakyti, kokie jo šansai tapti šalies vadovu ir koks prezidentas jis būtų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Algirdas Butkevičius
A.Butkevičius

„Ar A.Butkevičius tinkamas vadovauti šaliai? Jis vyriškas, manau, galėtų kandidatuoti kitą kadenciją, jeigu būtų padirbėta su įvaizdžiu. Iki šiol vyrai kažką kurpė, dergė, duokim šį kartą ateiti moteriai ir sudėti viską į savo vietas. Vyrai ateina tik ūkininkauti. Tai dar vienas ūkininkas. Ateis, dirbs, nepadarys.

Reikia leisti moteriai kaip šeimininkei apsikuopti, reikia subtilumo. Dabar reikia išsilaikyti, mokėti iš kirvio išvirti sriubą, taupiai naudoti kruopas ir vandenį. Tai gali tik moteris, vyras neturi tam kantrybės. Kai tik bus palengvėjimo periodas, galės ateiti vyras ir kurti penkmečio planus, statyti elektrines, tiesti geležinkelius. Šioje situacijoje, kurioje dabar yra valstybė, vyrui nėra ką daryti, o moteris viską padarytų iš nieko“, – filosofiškai kalbėjo L.Malinauskas.

Visas prognozes kandidatams rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius