Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 12

Ką žada žvaigždės Daliai Grybauskaitei?

Astrologų ir būrėjų pranašystėmis, įžvalgomis bei prognozėmis galima tikėti, galima iš jų tik pasijuokti. Tačiau vis tiek smalsu pasidomėti, ką žada žvaigždės kandidatei į prezidentus D.Grybauskaitei.
Dalios Grybauskaitės šaržas
Dalios Grybauskaitės šaržas / Dailininkas Gintaras Jocius/www.sarzai.lt
„Scanpix“ nuotr./V.Budraitytė ir G.Naujokas
V.Budraitytė ir G.Naujokas

Astrologei, būrėjai Vaivai Budraitytei ir jos vyrui, transcendentinės meditacijos mokytojui Gaudentui Naujokui naujienų portalas 15min.lt pateikė tik kandidatės į prezidentus D.Grybauskaitės gimimo datą ir vietą. D.Grybauskaitė gimė Vilniuje 1956 metų kovo 1 dieną.

„Tai labai stipri asmenybė, labai atkakliai siekianti užsibrėžtų tikslų (stiprus Plutonas). Intuityvi moteris, visada turi atsarginių variantų – netikėtumams ji būna pasiruošusi iš anksto. D.Grybauskaitei, kaip ir kitai kandidatei Kazimirai Danutei Prunskienei, būtinas komandos palaikymas. Per pirmą prezidento rinkimų turą gegužės 17 dieną bus ne tokie palankūs planetų tranzitai, tačiau laukia pakankamai geri laimėjimai. Antram turui nepalankus Saulės tranzitas, todėl būtina atiduoti daugiau jėgų ir jai, ir jos komandai“, – sakė garsi pora. 

„Scanpix“ nuotr./L.Malinauskas
L.Malinauskas

Okultinių studijų centro vadovui, žmonių vadinamam įvairiai – raganiumi, būrėju, grafologu ir chiromantu – Leopoldui Malinauskui naujienų portalas 15min.lt parodė kandidatės D.Grybauskaitės  nuotrauką ir paprašė atsakyti, kokie jos šansai tapti šalies vadove ir kokia prezidentė ji būtų.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Dalia Grybauskaitė
D.Grybauskaitė

„Girdėjau, kad ją nori matyti Lietuvos prezidente. Kadaise buvo tokia situacija, kai kažkas labai norėjo šalies vadovu matyti prezidentą Valdą Adamkų. Visuomenės apklausos trimituoja, kad ji ir bus prezidentė, bet kadangi lietuviai dažnai nustebina, atrodo, kad tai gali būti tas kartas, kai tauta mus nustebins kaip tąsyk, kai šalies vadovu tapo Rolandas Paksas.

Ar iš šios nuotraukos žvelgia prezidentė? Gali būti, bet manau, kad žalios šviesos rinkimuose jai nebus – manau, kad ji sutiks savęs vertą priešininką. Esu įsitikinęs, kad antras turas tikrai bus. 

Lietuvos moterys gali klausti, ar Dalia gali išgyventi iš minimumo? Man atrodo, kad ji neįsivaizduoja, kaip reikia gyventi iš lietuviškų algų. Ji nutrūkusi nuo Lietuvos realijų. Ko gero, jai gali pasirodyti menkas prezidento atlygis. Man atrodo, kad ją įtikino, jog ji gali būti šalies vadove, nežinau, ar ji labai to pati norėjo. 

Ar čia Lietuvos veidas? Mėlynakė, blondinė, trūksta kasų, gintarinių karolių ir gali reprezentuoti šalį. Tačiau ar tik nenutiks taip, kad tauta rinksis kitą žmogų tarsi norėdama nubausti Dalią, kad ji nebežino, kas yra lietuviška gyvensena, kad nežino, kiek kainuoja „Palangos“ ar „Močiutės“ duona. Ar ji yra šeimininkė, galinti sutvarkyti dabartinę situaciją? Ji atrodo daugiau ponia, kuri turi tarnaitę. Jeigu dabar būtų poniškas laikas, tai kodėl nepavaidinti to poniškumo, bet Lietuva – ne Anglija, ar mums reikia karalienės ir tarnų būrio?“, – sakė L.Malinauskas.

VISOS PRANAŠYSTĖS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius