Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Butkevičius: dėl Dalios Grybauskaitės pasisakymų netekome apie 3–4 proc. rinkėjų balsų

Socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius teigia, kad prezidentės Dalios Grybauskaitės parama valdantiesiems ir kritika socialdemokratams atėmė iš jų 3–4 proc. rinkėjų balsų.
Debatų akimirka
A.Butkevičius / Luko Balandžio nuotr.

Prezidentė D.Grybauskaitė pastaruoju metu ne kartą išsakė paramą valdančiajai koalicijai ir kritikavo kai kurias opozicines partijas. A.Butkevičius „Lietuvos ryto televizijos“ laidoje sakė, kad populiariausios šalies politikės pozicija neabejotinai turėjo įtakos rinkimuose. „Manau, kad dėl to mūsų partija prarado apie 3-4 proc. balsų, – sakė jis. – Dalis visuomenės jautriai reaguoja į kai kuriuos pareiškimus“.

Tačiau jis sako, kad tai netrukdytų jam dirbti su D.Grybauskaite, jeigu suformuotų valdančiąją koaliciją. „Aš nelaikau pykčio savyje“, – sakė jis.

Jis taip pat dar kartą patvirtino, kad socialdemokratai artimiausiu metu dėl koalicijos sudarymo tarsis su Tvarkos ir teisingumo bei Darbo partijos atstovais.

Beje, A.Butkevičius laidoje taip pat teigė, kad partijos atstovai gavo duomenų, jog kai kuriose apygardose sekmadienį vakare už balsavimą rinkėjams buvo siūloma 100-120 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius