Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 11 /15:07

Kartu su Vladimiro Romanovo partija į Seimą eis krepšininkai Lavrinovičiai, Rimantas Kaukėnas, šokėjas Andrius Kandelis

Verslininkas ir krepšinio klubo „Žalgiris“ savininkas Vladimiras Romanovas ne tik pats kandidatuoja į Seimą, bet ir drauge vedasi keletą garsių šalies krepšininkų – brolius Darjušą ir Kšištofą Lavrinovičius, Rimantą Kaukėną.
K. ir D. Lavrinovičiai
K. ir D. Lavrinovičiai

Verslininkas ir krepšinio klubo „Žalgiris“ savininkas Vladimiras Romanovas ne tik pats kandidatuoja į Seimą, bet ir drauge vedasi keletą garsių šalies krepšininkų – brolius Darjušą ir Kšištofą Lavrinovičius, Rimantą Kaukėną.

Visi trys krepšininkai šį sezoną žaidžia „Žalgiryje“.

Tarp kandidatų yra ir žinomas sportinių šokių meistras Andrius Kandelis.

Antradienį Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) įregistravo V.Romanovo įkurtos Lietuvos žmonių partijos kandidatus į Seimą.

Partijos rinkimų sąraše pirmuoju numeriu įrašytas V.Romanovas. Vienmandatėje rinkimų apygardoje jis nekandidatuoja. Antruoju numeriu kandidatų sąraše – Lietuvos žmonių partijos pirmininkė Joana Šimanauskienė, besibolotiruojanti ir Centro vienmandatėje apygardoje.

„Mano tikslus pasakys mano priešai, jūs vis tiek netikėsit“, – BNS sakė V.Romanovas, paklaustas apie savo tikslus parlamento rinkimuose. Jis plačiau komentuoti atsisakė, sakydamas, kad neturi laiko.

Trečiasis kandidatų sąraše – buvęs garsus „Žalgirio“ krepšininkas, dabar treneris Vitoldas Masalskis (Aleksoto-Vilijampolės apygarda), ketvirtasis – buvęs krepšininkas, dabar verslininkas Anatolijus Čupkovas (Pramonės), penktasis – krepšinininkas R.Kaukėnas, šeštasis – šokėjas A.Kandelis, septintasis – buvęs Raseinių meras Petras Vežbavičius (Raseinių), aštuntasis – verslininkas Algimantas Paukštaitis (Dzūkijos), devintasis – krepšininkas D.Lavrinovičius, dešimtoji – kultūrizmo trenerė Ala Guseva (Pajūrio).

Kitas žinomas krepšininkas K.Lavrinovičius kandidatų sąraše įrašytas 11 numeriu. Nei jis, nei jo brolis vienmandatėse apygardose nekandidatuoja.

Iš viso partija kelia 61 kandidatą daugiamandatėje apygardoje ir 26 vienmandatėse.

Lietuvos žmonių partija – ne vienintelė rinkėjus bandysianti suvilioti garsių sportininkų pavardėmis. VRK antradienį taip pat įregistravo Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko vadovaujamos sąjungos TAIP kandidatų sąrašą. Jame dešimtasis numeris suteiktas galiūnui Žydrūnui Savickui, 66-asis – futbolo treneriui Algimantui Liubinskui, 138-asis – imtynininkui Mindaugui Mizgaičiui, 139-asis – penkiakovininkui Andrejui Zadneprovskiui, 140-asis – buvusiam krepšinininkui, dabar krepšinio treneriui Dariui Maskoliūnui.

Seimo rinkimai vyks spalio 14 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius