Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nors rinkimų agitacija uždrausta, socialdemokratės sutuoktinis kauniečius SMS žinutėmis teberagina balsuoti už jo žmoną

Nors šeštadienį nuo 1 val. nakties įsigaliojo Seimo rinkimų ir referendumo dėl naujos atominės elektrinės agitacijos draudimas, kai kuriems politinių partijų rėmėjams tai nė motais. Rinkimų išvakarėse ne vienas kaunietis nustebo gavęs SMS žinutę, kurioje – raginimas balsuoti už socialdemokratę Jūratę Juozaitienę.
Agitacinė SMS žinutė
Agitacinė SMS žinutė

„Gerbiamieji, sekmadienį, spalio 14-tą dieną vyks rinkimai į LR Seimą. Kreipiuosi į Jus, prašydamas paremti Jūratę Juozaitienę balsuojant Centro apygardoje, bei reitinguojant daugiamandatėje rinkimų apygardoje“, – rašoma iš telefono numerio (+370 698) 400 60 išsiųstoje žinutėje, kurią pasirašo Virginijus Juozaitis.

Paaiškėjo, kad tai yra politikės vyras. Jis 15min.lt žurnalistus tikino, kad įvyko klaida. „Gal netyčia išsiunčiau. Įvyko klaida. Šiandien nieko nesiuntinėjau, užsiimu staliaus darbais. Vakar žinutes siuntinėjau“, – aiškino V.Juozaitis.

15min.lt primena, kad pagal Seimo rinkimų įstatymą, agitacija, neatsižvelgiant į jos būdus, formas ir priemones, draudžiama likus 30 valandų iki rinkimų pradžios ir rinkimų dieną iki balsavimo pabaigos. Šis draudimas negalioja tik vaizdo agitacijai, jeigu ji iškabinta likus ne mažiau kaip 48 valandoms iki rinkimų pradžios.

Vyriausioji rinkimų komisija ragina apie pastebėtus rinkimų įstatymų pažeidimus pranešti telefonu 1855.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius