Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irena Degutienė: savivaldos rinkimuose dalyvaujantys Seimo ir EP nariai apgaudinėja rinkėjus

Seimo pirmininkė Irena Degutienė teigia, kad savivaldos rinkimuose kandidatuojantys Seimo nariai bei europarlamentarai elgiasi nesąžiningai ir apgaudinėja rinkėjus.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Nesuprantu, kaip šiandien Seimo ar Europos Parlamento (EP) nariai kandidatuoja savivaldos rinkimuose – gi tu jau turėjai prieš EP rinkimus tam tikrus įsipareigojimus rinkėjui ar, kai tave rinko į Seimą, turėjai įsipareigojimų rinkėjui, neįvykdęs tų įsipareigojimų, tu šiandien jau bėgi dar į kitą poziciją, vėl dalyvauji rinkimuose. Tai tam tikras rinkėjų apgaudinėjimas. Aš tikrai taip niekada nesielgčiau“, – trečiadienį interviu Žinių radijui sakė Seimo vadovė.

„Vienu metu sėdėti ant kelių kėdžių ir sakyti, kad jei būsiu išrinktas meru, atsisakysiu tokio ir tokio mandato, bet jeigu nepavyks tapti meru, liksiu toje pačioje pozicijoje, – negarbinga“, – aiškino I.Degutienė.

Anot jos, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai turi vieną taip besielgiantį atstovą. „Tik vienas ir tuo labai džiaugiuosi“, – teigė Seimo pirmininkė.

Savivaldos rinkimuose dalyvauja per 20 Seimo narių ir trys europarlamentarai.

Savivaldybių tarybų rinkimai Lietuvoje vyks vasario 27 dieną
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius