Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonos nebeturinčio Petro Gražulio rinkimų agitacija sukasi tik apie seksą

Ketvirtadienį, vykstant išankstiniams prezidento ir Europos parlamento narių rinkimams, Panevėžio Laisvės aikštėje šurmulį sukėlė Petras Gražulis. Į Kupiškį išmargintu „Pobeda“ automobiliu vykęs parlamentaras neaplenkė ir Aukštaitijos sostinės. Čia išsiskyrusiam parlamentarui labiausiai rūpėjo pakalbėti apie seksą.
Petras Gražulis Panevėžyje
Petras Gražulis Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Miesto širdyje Petras Gražulis pasirodė apie 13.30 val. Rinkimuose į Europos Parlamentą dalyvaujantis parlamentaras sustojo po miesto savivaldybės langais ir per garsiakalbį laidė skambias frazes apie tradicinę šeimą, netradicinės orientacijos piliečius. Nuolat skambėjo ir kultinė frazė „Už Lietuvą, vyrai“.

P.Gražulio automobilį netruko apsupti miestelėnai, mat parlamentaras atvyko ne tuščiomis. Visiems norintiesiems buvo dalijami marškinėliai su politiko autografu.

„Važiuoju per miestus, rodau save, gražų automobilį. Aiškinu žmonėms, kad vyksta rinkimai, kad reikia balsuoti. Kviečiu, kad už mane balsuotų tik tradicinės orientacijos žmonės. Tie, kurie pakrypę, gali eiti į kairę ir balsuoti už socialdemokratus bei Mariją Aušrinę Pavilionienę, tie, kurie pakrypę į dešinę – už konservatorius ir Roką Žilinską. Normalūs žmonės privalo balsuoti už mane. Panevėžyje apsilankiau nekviestas, bet žmonės kalba, kad čia gyventojai labai normalios orientacijos, negalėjau neužsukti“, – tvirtino Petras Gražulis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Petras Gražulis Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Petras Gražulis Panevėžyje

Išsiskyrusiam ir vienam gyvenančiam P.Gražuliui Panevėžyje labiausiai rūpėjo pakalbėti apie seksą. Jis juokavo, kad prisilietus prie jo automobilio galima sužinoti apie seksualinę orientaciją. Parlamentaro teigimu, jei palietus automobilį jis pradeda kaukti, tai žmogus – netradicinės seksualinės orientacijos. Panevėžyje automobilis nesukaukė nė karto.

„Siūlau žmonėms prisiliesti prie automobilio. Jei jis kaukia – žmogaus pakraipa jau ne ta. Čia pas jus visi normalūs, nepakrypę. Vilniuje tai kaukia dažnai. Su mažesniais miesteliais dažniausiai būna viskas gerai. Kolegas irgi pavežu, bet jei kas atsisako įsėsti, galima suprasti, kad su orientacija jau kažkas negerai“, – teigė P.Gražulis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Petras Gražulis Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Petras Gražulis Panevėžyje

Tiesa, P.Gražuliui Panevėžyje teko pabendrauti ir su policijos pareigūnais. Kadangi miesto savivaldybėje vyko išankstinis balsavimas, parlamentaras buvo paprašytas palikti Laisvės aikštę ir nepažeidinėti viešosios tvarkos. Politikas su pareigūnais nesiginčijo ir palikęs Panevėžį patraukė į Kupiškį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius