Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Karbauskis: „Esame pasirengę grįžti į parlamentą“

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis tikisi, kad sėkmingi savivaldos rinkimai padės partijai sugrįžti į Seimą per ateinančius parlamento rinkimus kitąmet.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Manau po šitų rinkimų jau aiškiai matysis, kad mes esame tikrai pasiruošę grįžti į parlamentą taip kaip turėtume grįžti – su savo frakcija, su savo pozicija ir dalyvavimu Vyriausybėje, – pirmadienio naktį BNS teigė R.Karbauskis.

„Pagal mandatų skaičių mes tikriausiai būsime treti Lietuvoje, pagal balsų skaičių galbūt ketvirti-penkti. Bet kokiu atveju tas augimas buvo planuotas. Manau po šitų rinkimų jau aiškiai matysis, kad mes esame tikrai pasiruošę grįžti į parlamentą taip kaip turėtume grįžti – su savo frakcija, su savo pozicija ir dalyvavimu Vyriausybėje“, – pirmadienio naktį BNS teigė R.Karbauskis.

Negalutiniais duomenimis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatai Henrikas Šiaudinis ir Povilas Žagunis sekmadienį iškovojo merų postus Ignalinoje ir Panevėžio rajone, partijos kandidatai taip pat pirmauja Šakių ir Šiaulių rajonuose.

2012 metų Seimo rinkimuose Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko mažiau nei 4 proc. balsų ir į parlamentą nepateko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius