Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Slyvienė su prieskoniais

Kai slyvienė ims tirštėti, kruopščiai ją maišykite, kad nepradėtų svilti.
Istockphoto nuotr. / Kai slyvienė ims tirštėti, kruopščiai ją maišykite, kad nepradėtų svilti.
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Jums reikės:

2 kg mėlynųjų slyvų;
1 kg cukraus;
2 citrinų sulčių;
1 arbat. šaukštelio malto cinamono;
1 arbat. šaukštelio maltų gvazdikėlių

Gaminimas:

1. Nuplaukite slyvas, perpjaukite perpus ir išimkite kauliukus.

2. Suberkite slyvas į puodą su storu dugnu, supilkite cukrų, citrinų sultis ir prieskonius, įpilkite apie pusę puodelio vandens.

3. Virkite uogienę ant vidutinio karštumo ugnies 30–40 min, reguliariai maišydami, saugokite, kad nepradėtų svilti.

4. Dar karštą slyvienę supilstykite į švarius ir sausus stiklainius ir uždarykite. Laikykite šaltoje vietoje.

Komentarai
Temos Slyva
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min