Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slyvienė su prieskoniais

Jums reikės:
Kai slyvienė ims tirštėti, kruopščiai ją maišykite, kad nepradėtų svilti.
Kai slyvienė ims tirštėti, kruopščiai ją maišykite, kad nepradėtų svilti. / Istockphoto nuotr.
Temos: 1 Slyva

2 kg mėlynųjų slyvų;
1 kg cukraus;
2 citrinų sulčių;
1 arbat. šaukštelio malto cinamono;
1 arbat. šaukštelio maltų gvazdikėlių

Gaminimas:

1. Nuplaukite slyvas, perpjaukite perpus ir išimkite kauliukus.

2. Suberkite slyvas į puodą su storu dugnu, supilkite cukrų, citrinų sultis ir prieskonius, įpilkite apie pusę puodelio vandens.

3. Virkite uogienę ant vidutinio karštumo ugnies 30–40 min, reguliariai maišydami, saugokite, kad nepradėtų svilti.

4. Dar karštą slyvienę supilstykite į švarius ir sausus stiklainius ir uždarykite. Laikykite šaltoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius