Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Deserto konkursas. Varškės ir aguonų vyniotinis

Vyniotinis
123rf.com nuotr. / Vyniotinis
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Jums reikės:

Tešlai:

– 4 kiaušiniai;

– 4 šaukštai cukraus;

– 4 šaukštai miltų.
 
Įdarui:
 
– 180 gr. „Šeimininkės“ sviesto;

– 180 gr. „Šeimininkės“ varškės;

– 0.5 indelio saldinto kondensuoto pieno;

– stiklinė aguonų.

Gaminimas:
 
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešla turi būti puri, nesukritusi. Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (manosios išmatavimai 32x35 cm), paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepti iki 200 laipsnio karščio įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
 
Įdaras. Iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną, aguonas. Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą, ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 val. Apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Inesa Barysienė.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min