Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kesadilija su troškintomis kriaušėmis ir ožkos sūriu

Jums reikės (4 asmenims):
Kesadilija.
Kesadilija. / Konkurso dalyvės Violetos Žurauskienės nuotr.

– 4 tortilijos;

– 4 kriaušės;

– 80g ožkos sūrio;

– 80g džiovintų slyvų;

– 80g  Šeimininkės sviesto;

– 150g balto vyno;

– kelių žiupsnelių vanilinio cukraus ir cinamono.

Gaminimas:

Kriaušę (be odelės ir sėklų) supjaustome griežinėliais ir pabarstome vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

Keptuvėje su sviestu apkepame kriaušes, pilame vyno ir paverdame 5-10 min.

Susmulkiname džiovintas slyvas ir sumaišome jas su ožkos sūriu.

Ant tortilijos dedame patroškintas kriaušes, ožkos sūrio ir slyvų įdarą, perlenkiame tortiliją pusiau.

Kepame ant grotelių.

Galima patiekti su mėgstamais ledais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Violeta Žurauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius