Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Apelsininiai blynai

Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu.
Ragauk.lt nuotr. / Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu.
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Jums reikės:

– 600 g kvietinių miltų;

– 6 kiaušiniai;

– 3 apelsinai;

– 1,5 stikl. „Šeimininkės“ pieno;

– 1,5 arbat. šaukšt. cukraus;

– druskos

Gaminimas:

Išplakite kiaušinius, druską ir cukrų. Apelsinus nulupkite ir sutrinkite elektriniu maišytuvu. Į kiaušinių masę supilkite sutrintus apelsinus, pieną ir gerai išmaišykite. Po truputį suberkite miltus. Turi gautis apytirštė masė.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol blyneliai gražiai pagels. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilma.

Ragauk.lt

Komentarai
Temos Blynai, Apelsinas
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min