Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Pyragėliai su maskarponės sūriu ir mėlynėmis

Šie žaismingi pyragėliai papuoš bet kurį šventinį stalą.
Gaspadine.lt nuotr. / Šie žaismingi pyragėliai papuoš bet kurį šventinį stalą.
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Jums reikės:

– 200 g kvietinių miltų;

– 2 valg. šaukšt. kakavos;

– 100 g sviesto;

– 2 valg. šaukšt. cukraus;

– 1 kiaušinio.

Įdarui:

– 0,75 stiklinės grietinėlės (30 proc. riebumo);

– 125 g maskarponės sūrio;

– 100 g baltojo šokolado;

– mėlynių ar šilauogių.

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su cukrumi ir kakava. Dėkite sviestą ir rankomis maišykite, kol tešla pradės byrėti tarp pirštų. Muškite kiaušinį ir minkykite tešlą. Gerai išminkytą tešlą dėkite valandai į šaldytuvą.

Tešlą iškočiokite ir padalinkite į gabaliukus, kuriuos klokite į formeles. Uždenkite folija arba kepimo popieriumi, o į vidurį berkite žirnių.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių. Iškepusius atvėsinkite ant grotelių.

Dabar paruoškite įdarą. Ištirpinkite šokoladą dubenėlyje, įstatytame į kitą dubenį su karštu vandeniu. Išplakite grietinėlę iki standumo ir sumaišykite su maskarponės sūriu. Supilkite šokoladą ir išmaišykite. Dėkite įdarą į iškeptus indelius ir apibarstykite mėlynėmis. Skanaus!

Patiekalo receptą atsiuntė Olga.

Gaspadine.lt

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min