Pirmadienis 2015.07.06
Pranešk naujieną
@Jurgita Lapienytė Už nugaros - minia švenčiančių graikų. Kad ir tuo tai baigsis, sveikinu - jie pasakė, ką jaučia. #15minlt t.co/CPFXunh..
@Kristina Aksamitaitė Subtilus gnybtelėjimas L.Graužinienei dėl kalbos nemokėjimo. #15minlt t.co/X56JELM..
@Audrius Ožalas Kokios praėjusiais metais išleistos knygos buvo vertingiausios? Ko labiausiai trūksta? Tai šiame interviu. #15minlt t.co/8NJTZ7D..
Daugiau orai.lt

Ant grotelių keptos daržovės

Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Spice.lt nuotr. / Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Šaltinis: 15min.lt

A A
Jums reikės:

Marinatui:

– 3 valg. šaukšt. aliejaus;

– 2 arbat. šaukšt. mėgstamų prieskonių

Daržovių vėrinukams:

– 300 g. cukinijos;

– 200 g. pomidorų;

– 150 g. paprikos;

– 200 g. baklažanų;

– 200 g. žiedinių kopūstų;

– 150 g. brokolių;

– 100 g. saliero stiebų;

– 200 g. pievagrybių

Gaminimas:

1. Daržoves supjaustykite griežinėliais, žiedinius kopūstus ir brokolius pasmulkinkite. Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite mėgstamais prieskoniais (pipirais, druska, baziliku, raudonėliais ar kitais). Palaikykite daržoves 1–2 val.

2. Daržovių gabalėlius verkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių, kol suminkštės ir šiek tiek apskurs.

Receptą atsiuntė Karolina

Spice.lt 

Komentarai
Žymės Daržovės
Pažymėkite klaidą tekste, pele paspaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą
x

Pranešti klaidą

x

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min.lt