Antradienis 2016.02.09
Pranešk naujieną
@Indrė Bungardaitė Be isterijos, be panikos, su argumentais:su kuo susidūrė vokiečių policija, kilus pabėgėlių/migrantų krizei t.co/0X3aPYK.. #15minlt
@Kristina Aksamitaitė "Ką žmonės pasakys?" - klausimas, kuris jus stabdo. #15minlt t.co/VZebFwh..
Daugiau orai.lt
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Ant grotelių keptos daržovės

Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Spice.lt nuotr. / Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Šaltinis: 15min.lt
0
A A

Jums reikės:

Marinatui:

– 3 valg. šaukšt. aliejaus;

– 2 arbat. šaukšt. mėgstamų prieskonių

Daržovių vėrinukams:

– 300 g. cukinijos;

– 200 g. pomidorų;

– 150 g. paprikos;

– 200 g. baklažanų;

– 200 g. žiedinių kopūstų;

– 150 g. brokolių;

– 100 g. saliero stiebų;

– 200 g. pievagrybių

Gaminimas:

1. Daržoves supjaustykite griežinėliais, žiedinius kopūstus ir brokolius pasmulkinkite. Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite mėgstamais prieskoniais (pipirais, druska, baziliku, raudonėliais ar kitais). Palaikykite daržoves 1–2 val.

2. Daržovių gabalėlius verkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių, kol suminkštės ir šiek tiek apskurs.

Receptą atsiuntė Karolina

Spice.lt 

Žymės: Daržovės
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą
x

Pranešti klaidą

x

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min.lt