Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant grotelių keptos daržovės

Jums reikės:
Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras. / Spice.lt nuotr.
Temos: 1 Daržovės

Marinatui:

– 3 valg. šaukšt. aliejaus;

– 2 arbat. šaukšt. mėgstamų prieskonių

Daržovių vėrinukams:

– 300 g. cukinijos;

– 200 g. pomidorų;

– 150 g. paprikos;

– 200 g. baklažanų;

– 200 g. žiedinių kopūstų;

– 150 g. brokolių;

– 100 g. saliero stiebų;

– 200 g. pievagrybių

Gaminimas:

1. Daržoves supjaustykite griežinėliais, žiedinius kopūstus ir brokolius pasmulkinkite. Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite mėgstamais prieskoniais (pipirais, druska, baziliku, raudonėliais ar kitais). Palaikykite daržoves 1–2 val.

2. Daržovių gabalėlius verkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių, kol suminkštės ir šiek tiek apskurs.

Receptą atsiuntė Karolina

Spice.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius