Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Folijoje kepta taukžuvė su pankoliais

Folijoje kepta taukžuvė su pankoliais
Fotolia nuotr. / Folijoje kepta taukžuvė su pankoliais
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

500 g šviežių taukžuvių filė, šaukštas pankolių sėklų, 2 šaukštai rupios jūros druskos, šviežių pankolių šakelių, 2 citrinos, alyvuogių aliejaus.

Žuvį nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite stambiais gabalais ir išdėliokite ant folijos lakšto, patiesto ant kepimo grotelių.

Specialiu grūstuvu sugrūskite druską ir pankolius. Mišiniu apibarstykite žuvį, tada ją gausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Tarpus tarp žuvų gabalėlių prikaišykite šviežių pankolių šakelių. Uždenkite kitu folijos lakštu, kraštelius gerai užspauskite. Įtaisykite groteles virš karštų žarijų ir kepkite, kol žuvis suminkštės.

Tiekdama apliekite padažu, paruoštu iš kepant išsiskyrusių žuvies sulčių, kelių šlakelių alyvuogių aliejaus ir tokio pat kiekio apelsinų bei citrinų sulčių.

3 asmenims. Pagaminsite per 50 minučių.

Žurnalas „JI“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min