Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Pomidorų užkandėlė su blyneliais

Pomidorų užkandėlė su blyneliais
Fotolia nuotr. / Pomidorų užkandėlė su blyneliais
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Blyneliams: 200 g virtų bulvių, 80 g fetos, kiaušinis, šaukštas miltų, pagal skonį druskos, citrinų sulčių, smulkintų krapų. 6 džiovinti pomidorai, 2 saujos šviežių špinatų lapelių, 100 g grietinės, skiltelė česnako, 2 šaukštai fetos, avokadas, pagal skonį druskos, pipirų, pusė stiklinės sauso baltojo vyno, pagal skonį Provanso žolelių mišinio.

Elektriniu plakikliu gerai išmaišykite visus blyneliams skirtus produktus, apie valandą masę palaikykite šaldytuve, tada šaukštu suformuokite blynelius, iškepkite juos kraštuose riebaluose ir atvėsinkite.

Špinatus nuplaukite, stambiai suplėšykite.
Pomidorus pamerkite į vyną, pagardintą Provanso žolelių mišiniu. Po 2 val. išgriebkite ir nusausinkite.

Du šaukštus fetos sumaišykite su grietine ir česnako skiltele.
Blynelius sluoksniuokite su špinatų lapeliais ir saulėje džiovintais pomidorais, tiekite su fetos ir grietinės padažu bei avokado kubeliais.

2 asmenims. Pagaminsite per 40 min. 

Žurnalas „JI“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min