-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užkandėlė su mocarela

200 g šviežios mocarelos, 4 pomidorai, 2 prinokę avokadai, džiovintų bazilikų, šaukštelis citrinų sulčių. Padažui: 2 šaukšteliai „Pesto“ padažo su bazilikais, šaukštelis balzaminio acto, 3 šaukštai vynuogių kauliukų aliejaus, šaukštelis citrinų sulčių, 2 skiltelės česnakų, šaukštas kapotų žalumų, žiupsnelis cukraus, pagal skonį druskos.
Užkandėlė su mocarela
Užkandėlė su mocarela / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Pomidorai Mocarela

Mocarelą išimkite iš sūrymo, nuvarvinkite, supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais ir paskleiskite lėkštėje.
Pomidorus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite šalia mocarelos.

Avokadus nulupkite, kauliuką išimkite, tada supjaustykite skiltelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, išdėliokite ant pomidorų ir mocarelos griežinėlių. Dar pagardinkite džiovintais bazilikais.

Paruoškite padažą: česnakus nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į plakimo indą. Tada suberkite žalumynus, sukrėskite  „Pesto“ padažą, suberkite cukrų, kapotus žalumynus, supilkite balzaminį actą, aliejų, citrinų sultis.

Padažą išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Dar15 min. palikite pastovėti, kad susimaišytų skoniai, ir užpilkite ant užkandėlės.

Tiekite su kapotomis petražolėmis ir sausoje keptuvėje skurdinta baltos duonos riekele.
2 asmenims. Pagaminsite per 25 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius