Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Užkandėlė su pievagrybiais

Užkandėlė su pievagrybiais
Fotolia nuotr. / Užkandėlė su pievagrybiais
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

3 šviežios morkos, 4 obuoliai, 500 g šviežių mažų pievagrybių, saujelė smulkintų svogūnų laiškų, pusė apelsino sulčių.

Užpilui: indelis natūralaus jogurto, 150 g fetos arba panašaus į fetą sūrio, pagal skonį pipirų, druskos.

Obuolius nuplaukite, nusausinkite ir išskobusi sėklalizdžius supjaustykite skiltelėmis.
Pievagrybius nuplaukite, kotelius nuvalykite, grybus supjaustykite griežinėliais.
Morkas nuskuskite, supjaustykite plonyčiais šiaudeliais. 
Daržoves išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite apelsinų sultimis, suberkite kapotus svogūnų laiškus.

Paruoškite užpilą: fetos sūrį iki vientisumo išsukite su jogurtu, pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite ir krėskite ant salotų.
Valgykite su itališkos duona. 
 

3 asmenims. Pagaminsite per 10 min. 

Žurnalas „JI“
Komentarai
Temos Pievagrybis
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min