-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užkandėlė su pievagrybiais

3 šviežios morkos, 4 obuoliai, 500 g šviežių mažų pievagrybių, saujelė smulkintų svogūnų laiškų, pusė apelsino sulčių.
Užkandėlė su pievagrybiais
Užkandėlė su pievagrybiais / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Pievagrybis

Užpilui: indelis natūralaus jogurto, 150 g fetos arba panašaus į fetą sūrio, pagal skonį pipirų, druskos.

Obuolius nuplaukite, nusausinkite ir išskobusi sėklalizdžius supjaustykite skiltelėmis.
Pievagrybius nuplaukite, kotelius nuvalykite, grybus supjaustykite griežinėliais.
Morkas nuskuskite, supjaustykite plonyčiais šiaudeliais. 
Daržoves išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite apelsinų sultimis, suberkite kapotus svogūnų laiškus.

Paruoškite užpilą: fetos sūrį iki vientisumo išsukite su jogurtu, pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite ir krėskite ant salotų.
Valgykite su itališkos duona. 
 

3 asmenims. Pagaminsite per 10 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius