Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

„15min“ receptai: keptų pievagrybių užkandis

Pievagrybiai
Photos.com nuotr. / Pievagrybiai
Šaltinis: Receptaine.lt
0
Skaitysiu vėliau
A A

Siūlome pasigaminti patiekalą iš grybų

Reikės:

500 g pievagrybių,

2 svogūnų,

3-4 šaukštų obuolių acto,

druskos,

pipirų,

džiovintų raudonėlių,

vieno arbatinio šaukštelio džiovintų jūros kopūstų,

aliejaus kepimui.

Gaminame:

Stambiai supjaustome pievagrybius ir susmulkiname svogūnus. Viską pakepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Pridedame prieskonių. Kepame tol, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 minučių). Tada įpilame acto ir atšaldome.

Užkandis būna skanesnis, jei jį 2 – 3 valandas palaikysime šaldytuve.

Patiekdami pabarstome užkandį vandenyje išmirkytais jūros kopūstais. Užkandį galima valgyti tiek vieną, tiek su virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Receptaine.lt
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min