Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„15min“ receptai: keptų pievagrybių užkandis

Siūlome pasigaminti patiekalą iš grybų
Pievagrybiai
Pievagrybiai / Photos.com nuotr.

Reikės:

500 g pievagrybių,

2 svogūnų,

3-4 šaukštų obuolių acto,

druskos,

pipirų,

džiovintų raudonėlių,

vieno arbatinio šaukštelio džiovintų jūros kopūstų,

aliejaus kepimui.

Gaminame:

Stambiai supjaustome pievagrybius ir susmulkiname svogūnus. Viską pakepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Pridedame prieskonių. Kepame tol, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 minučių). Tada įpilame acto ir atšaldome.

Užkandis būna skanesnis, jei jį 2 – 3 valandas palaikysime šaldytuve.

Patiekdami pabarstome užkandį vandenyje išmirkytais jūros kopūstais. Užkandį galima valgyti tiek vieną, tiek su virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius