Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Avokadų ir svogūnų kremas

Avokadų ir svogūnų kremas
Fotolia nuotr. / Avokadų ir svogūnų kremas
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Pakelis norimo riebumo varškės, 100 ml lieso jogurto, didelis avokadas, 2 kiaušiniai, didelis svogūnas, pusės citrinos sultys, saujelė įvairių žalumynų (petražolių, krapų, svogūnų laiškų), pagal skonį druskos, šviežiai maltų baltųjų pipirų, cukraus, 200 g sūdytos arba rūkytos lašišų filė.

Avokadą nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliuką. Supjausčiusi skiltelėmis, kad nepatamsėtų, apšlakstykite citrinų sultimis ir sukrėskite į plakimo indą. Ten pas sukrėskite varškę.

Kiaušinį išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, susmulkinkite, irgi sumeskite į indą su avokadu ir varške.

Tada sumeskite nuluptus, susmulkintus ir karštu vandeniu nuplikytus svogūnus, žalumynus ir viską iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu.

Avokadų tyrę pagal skonį pasūdykite, pagardinkite žiupsneliu cukraus ir šviežiai maltais baltaisiais pipirais, išdėliokite į skaidraus stiklo taures ir atvėsinkite.

Prieš tiekdama uždėkite po lašišos griežinėlį.
Valgykite su šilta baltos duonos riekele.

2 asmenims. Pagaminsite per 10 min. (neskaičiuojant šaldymo laiko).
 

Žurnalas „JI“
Komentarai
Temos svogūnai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min