Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bulvės su ridikėliais

Apie 0,5 kg šviežių mažų bulvių, 2 ryšeliai šviežių ridikėlių, saujelė salotinių sultenių, 3 maži agurkai, pagal skonį druskos, kmynų, 2 šaukštai aliejaus. Užpilui: po pusę šaukšto svogūnų laiškų, petražolių, krapų, peletrūnų, 200 ml natūralaus jogurto arba liesos grietinės, šaukštelis grūdėtųjų garstyčių, pagal skonį druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, cukraus, 3 kiaušiniai.
Bulvės su ridikėliais
Bulvės su ridikėliais / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Ridikai Bulvės

Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada pasūdykite, įtrinkite kmynais, apšlakstykite aliejumi, su lupenomis iškepkite orkaitėje, atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.

Salotines sultenes nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Ridikėlius ir agurkus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais.

Bulves, agurkus, salotines sultenes ir ridikėlius išdėliokite lėkštėse, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir apliekite padažu.

Paruoškite padažą: prieskoninius žalumynai smulkiai sukapokite ir užpilkite jogurtu, sumaišytu su smulkintais kietai virtais kiaušiniais, pagardintu druska, pipirais, cukrumi ir grūdėtosiomis garstyčiomis.

Prieš užpildama ant bulvių, padažą pertrinkite per sietelį – bus vientisesnis.

3 asmenims. Pagaminsite per 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius