Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Gaivios kriaušių salotos

Gaivios kriaušių salotos
Fotolia nuotr. / Gaivios kriaušių salotos
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

100 g įvairių salotų mišinio, pluoštelis gražgarsčių, 2 kriaušės, 100 g trapaus mėlynųjų pelėsių sūrio, 2 šaukštai balzaminio acto, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, sauja graikinių riešutų.

Nuplaukite kriaušes, perpjaukite išilgai į keturias dalis, išpjaukite sėklas, supjaustykite stambiais gabalėliais.

Nuplaukite ir nuvarvinkite salotas, sudėkite į dubenį, suberkite kriaušių gabalėlius.

Dubenėlyje sumaišykite balzaminį actą ir alyvuogių aliejų. Į salotas supilkite padažą ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite salotas į dubenėlius, berkite graikinių riešutų, patrupinkite sūrio.

Jei turite laiko ir noro, šias salotas ruoškite su karamelizuotomis kriaušėmis. Kriaušes supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite šaukštelį sviesto ir šaukštą rudojo cukraus, pakaitinkite, kol cukrus ištirps, sudėkite kriaušių griežinėlius ir trumpai apkepkite iš abiejų pusių. Lėkštėje išdėliokite salotų lapus, sudėkite kriaušių griežinėlius, kubeliais pjaustytą sūrį ir graikinius riešutus, apšlakstykite balzaminio acto ir alyvuogių aliejaus padažu.

Žurnalas „JI“
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min