Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Kotanyi nuotr. / Įdaryti pievagrybiai
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

15min.lt siūlo išbandyti puikų receptą.

Jums reikės: 8 didesnių pievagrybių, svogūno, 100 g rūkytos kiaulienos nugarinės, 100 ml grietinėlės, 50 g fermentinio sūrio, raudonėlių, bazilikų, maltų juodųjų pipirų, druskos.

Pievagrybių kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite, rūkytą nugarinę supjaustykite kubeliais ir viską pakepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu, pabarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle.
Gautą masę sudėkite į pievagrybių galvutes, pabarstykite fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje 5 – 10 minučių.


 

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min