-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šokoladiniai keksiukai „Drugeliai“

Reikės: 125 g kambario temperatūros margarino, 100 g cukraus, 150 g miltų, 1 a. š. kepimo miltelių, 2 didelių kiaušinių, 2 š. kakavos miltelių, 25 g išlydyto juodojo šokolado.
Šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai / Skirmantės Mockevičienės nuotr.
Temos: 2 Keksiukai Receptai

Sviestiniam kremui:100 g kambario temperatūros sviesto, 100 g cukraus pudros, 50 g baltojo šokolado.

Margariną išsukti su cukrumi, maišant po vieną įmušti kaušinius. Supilti išlydytą šokoladą, suberti miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėti tešlos į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 min. Atvėsinti.

Sviestiniam kremui sviestą išsukti su cukraus pudra, supilti išlydytą šokoladą ir gerai išplakti.

Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjauti aštriu peiliu ir perpjauti pusiau. Užtepti sviestinio kremo ir įkišti nupjautas viršūnėlės puseles – „sparnelius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius