Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Tiršta moliūgų sriuba

Tiršta moliūgų sriuba
Fotolia nuotr. / Tiršta moliūgų sriuba
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Kilogramas moliūgo, 150 ml grietinėlės, pusė poro, bulvė, 2 morkos, 1,5 l daržovių sultinio, druskos ir pipirų.

Nupjaukite moliūgo viršų, išskobkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais.

Nulupkite ir susmulkinkite morkas bei bulvę. Porą supjaustykite stambiais griežinėliais. Puode užvirkite daržovių sultinį, sudėkite daržoves ir virkite, kol visiškai suminkštės.

Virtas daržoves pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite virtuviniu kombainu. Turi susidaryti vientisa tyrė.

Supilkite sriubą atgal į puodą, įmaišykite grietinėlę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir vėl užvirkite. Nukelkite puodą nuo ugnies, uždenkite ir palaikykite bent 5 minutes.

Supilkite sriubą į išskobtą moliūgą ir patiekite.

Tirštą moliūgų sriubą gardinkite skrudintomis saulėgrąžų sėklomis, baltos duonos skrebučiais ir grietine.

 4 asmenims. Paruošite per 30 min.

Žurnalas „JI“
Komentarai
Temos Sriuba
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min