Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiršta moliūgų sriuba

Kilogramas moliūgo, 150 ml grietinėlės, pusė poro, bulvė, 2 morkos, 1,5 l daržovių sultinio, druskos ir pipirų.
Tiršta moliūgų sriuba
Tiršta moliūgų sriuba / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Sriuba

Nupjaukite moliūgo viršų, išskobkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais.

Nulupkite ir susmulkinkite morkas bei bulvę. Porą supjaustykite stambiais griežinėliais. Puode užvirkite daržovių sultinį, sudėkite daržoves ir virkite, kol visiškai suminkštės.

Virtas daržoves pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite virtuviniu kombainu. Turi susidaryti vientisa tyrė.

Supilkite sriubą atgal į puodą, įmaišykite grietinėlę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir vėl užvirkite. Nukelkite puodą nuo ugnies, uždenkite ir palaikykite bent 5 minutes.

Supilkite sriubą į išskobtą moliūgą ir patiekite.

Tirštą moliūgų sriubą gardinkite skrudintomis saulėgrąžų sėklomis, baltos duonos skrebučiais ir grietine.

 4 asmenims. Paruošite per 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius