Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Tortilijos su kumpiu ir daržovėmis

Tortiljos su kumpiu ir daržovėmis
Fotolia nuotr. / Tortilijos su kumpiu ir daržovėmis
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
Skaitysiu vėliau
A A

Pakuotė tortilijų, 400 g karštai rūkyto kiaulienos kumpio, 200 g tepamojo varškės sūrelio, salotų gūžė, 150 g virtų morkų, 2 pomidorai, 150 g konservuotų šparaginių pupelių.

Tortiljas supjaustykite maždaug 8 cm pločio juostomis, kiekvieną aptepkite varškės sūreliu.
Ant kiekvienos juostos dėkite kelis nuplautus ir kruopščiai popieriniu rankšluosčiu nusausintus salotų lapus, kumpio griežinį, kelias iš marinato išgriebtas ir gerai nuvarvintas šparagines pupeles.

Dėkite kubeliais pjaustytų pomidorų ir virtų morkų. Viršų apibarstykite šviežiomis smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.

Daržoves kiek prispauskite delnu, tortiljas susukite į ritinėlius ir susmeikite mediniais smeigtukais. Palikite kelioms valandoms pastovėti.

Kulinaro patarimai

  • Jei po ranka turite konservuotų vaisių, jais galite pakeisti recepte nurodytas daržoves. Dėl pikantiškumo tokias tortilijas galite pagardinti ir sausoje keptuvėje skrudintomis migdolų drožlėmis.
  • Jei tortilijas ruošite iš vakaro, tvirtai susukite į maistinę plėvelę (neapdžius, produktai geriau sulips, patiekalas bus minkštesnis) ir tik tada dėkite į šaldytuvą.

4 asmenims. Paruošite per 30 minučių.

Žurnalas „JI“
Komentarai
Temos tortilijos
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min