Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tortilijos su kumpiu ir daržovėmis

Pakuotė tortilijų, 400 g karštai rūkyto kiaulienos kumpio, 200 g tepamojo varškės sūrelio, salotų gūžė, 150 g virtų morkų, 2 pomidorai, 150 g konservuotų šparaginių pupelių.
Tortiljos su kumpiu ir daržovėmis
Tortilijos su kumpiu ir daržovėmis / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Tortilijos

Tortiljas supjaustykite maždaug 8 cm pločio juostomis, kiekvieną aptepkite varškės sūreliu.
Ant kiekvienos juostos dėkite kelis nuplautus ir kruopščiai popieriniu rankšluosčiu nusausintus salotų lapus, kumpio griežinį, kelias iš marinato išgriebtas ir gerai nuvarvintas šparagines pupeles.

Dėkite kubeliais pjaustytų pomidorų ir virtų morkų. Viršų apibarstykite šviežiomis smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.

Daržoves kiek prispauskite delnu, tortiljas susukite į ritinėlius ir susmeikite mediniais smeigtukais. Palikite kelioms valandoms pastovėti.

Kulinaro patarimai

  • Jei po ranka turite konservuotų vaisių, jais galite pakeisti recepte nurodytas daržoves. Dėl pikantiškumo tokias tortilijas galite pagardinti ir sausoje keptuvėje skrudintomis migdolų drožlėmis.
  • Jei tortilijas ruošite iš vakaro, tvirtai susukite į maistinę plėvelę (neapdžius, produktai geriau sulips, patiekalas bus minkštesnis) ir tik tada dėkite į šaldytuvą.

4 asmenims. Paruošite per 30 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius