Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giorgio Armani Kalėdų siurprizas – rožinė saldumynų kolekcija

Garsiausias Italijos dizaineris Giorgio Armani – nepralenkiamas smaližius. Jis kuria ne tik brangius ir elegantiškus drabužius, bet ir modeliuoja saldumynus. Ištikimiausių jo klienčių, garsių Holivudo aktorių ir roko žvaigždžių kasmet per Kalėdų šventes laukia malonus siurprizas. Tai saldžių dovanėlių kolekcija.
Armani Dolci - Christmas Chocolates 36 x 2
Šokoladiniai saldainiai „Armani/Dolci“

Dovanėlių turinį aktorės dievina nė kiek ne mažiau nei prabangias vakaro suknias.  Logotipu „GA“  pažymėta  „Armani/Dolci“ – (it. „Armani/Saldumynai“) kalėdinė saldumynų kolekcija žavi spalvomis ir apdaila.

Dizaineris Milane žinomas kaip gurmanas ir smaližius. Jo garsūs restoranai „Armani Prive“, „Armani Nobu“ traukia sveikos itališkos virtuvės žinovų dėmesį.

Holivudo žvaigždėms skirtų dovanėlių turinį aktorės dievina ne mažiau nei prabangias vakaro suknias. Logotipu „GA“ pažymėta „Armani/Dolci“ kaledine saldumynų kolekcija žavi spalvomis.

„Arnani/Dolci“ saldumynų kolekcijoje dominuoja šokoladiniai saldainiai, nuspalvinti švelniomis pudros ir antikos rožine spalvomis.

Ištikimiausioms  Giorgio Armani klientėms nesunku įsivaizduoti šokolado plytelių ir saldainių atspalvius, nes jie identiški „Emporio Armani Kejal“ kolekcijos spalvų gamai.

Pats dizaineris ne tik Milane garsėja kaip išrankus virtuvės kritikas. Jis dievina Šiaurės Italijos pirmuosius patiekalus „risotto alla milanese“, „risotto alla parmiggiana“, „raviolini al radicchio rosso“ bei jų paruošimo būdus ir kultūros paveldu skelbia jo mamos  gaminamus „gnocchi“ (bulvių kukuliai).

Tačiau pats aštuntąjį dešimtmetį baigiantis kūrėjas save vadina „goloso“. O tai reiškia, kad jis labiausiai už viską mėgsta saldumynus.

Kalėdoms skirti jo marmeladai yra pagaminti iš persikų, abrikosų, figų, gervuogių, aviečių ir mėlynių. Visi jie gaminami be cukraus. Saldų skonį marmeladams suteikia razinų, pinijų, obuolių ir mėtų prieskoniai.

Tradicinius itališkus Kalėdų kepinius „panettone“ (pyragas su saldžiomis apelsinų ir citrinų žievelėmis), „pandoro“ (pyragas su cukraus pudra) G.Armani papuošė išskirtiniu įpakavimu – jie įvynioti į ekologišką popieriių. Šololadiniai saldainiai perrišti organzos kaspinėliu su deimanto formos pakabučiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius