-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bozzini“ rankinių išpardavimas!

Sakoma, kad rankinėje turi tilpti visas moters gyvenimas. „Membershop.lt“ savo uždaro klubo nariams skuba padėti ir siūlo italų prekės ženklą, jam galite patikėti gyvenimą, – „Bozzini“ rankinių.
Rankinė
Rankinė / Membershop.lt nuotr.

Ar rankinėje turėtų tilpti visi būtiniausi dalykėliai ir dar kasdieniai pirkiniai? O gal ji turėtų būti mažesnė net už piniginę? Visoms moterims vieno tinkamo recepto nėra ir nebus, nes lemia kiekvienos skonis, mados ir grožio supratimas, gyvensena.

Tačiau rankinė skirta ne tik daiktams susidėti, bet ir sukuria originalų stilių, yra tarsi vizitinė kortelė. Mūsų rankinė apie mus pasako daugiau, negu mes galvojame, nes jose nešiojame pačius asmeniškiausius, svarbiausius bei intymiausius daiktus!

Todėl labai svarbu rinktis kokybišką daiktą, o „Bozzini“ įmonės pagrindinis koziris ir veiklos bruožas – kokybės garantas.

„Bozzini“ – tai žinoma Italijos kompanija, sėkmingai dirbanti nuo 1972 metų. Savo produkciją „Bozzini“ eksportuoja visame pasaulyje: nuo Austrijos iki Kanados, nuo Suomijos iki Malaizijos, nuo Prancūzijos iki Rusijos.

Gamindama kokybiškus, praktiškus ir patikimus produktus, „Bozzini“ įsitvirtino kaip vienas iš patikimiausių rankines gaminančių prekės ženklų.

Rankinė jau nuo XX a. pradžios tapo ne tik svarbiausiu moters aksesuaru, bet ir bene pagrindiniu išvaizdos vertinimo kriterijumi.

Rinkdamosi rankines, vadovaukitės savo skoniu ir nebijokite eksperimentuoti. Nedidelės ar didžiulės rankinės, ryškių ar neutralių atspalvių, medžiaginės ar odinės.

Neginčijama viena: rankinė – pats moteriškiausias, svarbiausias aksesuaras. Kaip pusiau juokais, pusiau rimtai sakoma, rankinė – kaip automobilis vyrui – pasididžiavimo ir pasitenkinimo objektas.

„Membershop.lt“ tik savo uždaro klubo nariams siūlo didelių „Bozzini“ rankinių nuolaidų, ragina paskubėti ir klausia: gal ir vyrai nudžiugins savo moteris kokybiškais pirkiniais?

Registruotis čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius