Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovanos pagal zodiako ženklą: Svarstyklės

Artėjant draugo gimtadieniui, galvos skausmu tampa klausimas „Ką jam padovanoti?“. O pritrūkus idėjų ir laiko, vėl jam įteiki niekam nereikalingų rakandų. Pažįstamas jausmas?
Tailandietiškas masažas
Tailandietiškas masažas / Laisvalaikiodovanos.lt
Temos: 1 Zodiako ženklai

Nuo šiol Tau nebeteks išvysti suvaidintos draugo šypsenos ir išgirsti nenuoširdaus „ačiū“! Dovanų ekspertai „LaisvalaikioDovanos.lt“ kas mėnesį pristato geriausias dovanas pagal zodiako ženklą. Rugsėjo 23 d.-spalio 22 d. savo gimtadienius švenčia Svarstyklės. Dovanų idėjos joms:

Viduramžių pietūs Norviliškių pilyje

Svarstyklės gerai žinomos kaip sunkiai apsisprendžiančios asmenybės, todėl kiekvieno sprendimo priėmimas vyksta tik gerai viską apgalvojus. Kad nereikėtų joms sukti galvos, kur praleisti sekmadienio popietę, – suplanuokite išvyką už jas į Norviliškių pilį. Ten dovanos gavėjo lauks viduramžiški pietūs, neatrasti skoniai ir neragauti patiekalai.

Laisvalaikiodovanos.lt/Pietūs Norviliakių pilyje
Laisvalaikiodovanos.lt/Pietūs Norviliškių pilyje

Išskirtinis poilsis Anykščiuose dviem

Švelnioms, žavioms, komunikabilioms, visada kompromisų ieškančioms Svarstyklėms itin svarbi darni ir laiminga šeima. Todėl gavusios dovanų savaitgalį Anykščiuose jos be galo apsidžiaugs galimybe pailsėti su brangiausiu žmogumi. O kad savaitgalis būtų dar ypatingesnis, Svarstyklės galės pasirinkti ir vieną iš pramogų: pusdienį nuotykių parke arba pasivažinėjimą vežimaičiu!

Laisvalaikiodovanos.lt/Iaskirtinis poilsis Anykačiuose
Laisvalaikiodovanos.lt/Išskirtinis poilsis Anykščiuose

Dekupažo pamoka

Svarstyklėms patinka viskas, kas gražu, jos turi stiprų estetikos pajautimą, labai vertina harmoniją. Todėl šio ženklo atstovės mielai užsiima menine veikla. Populiarus meno užsiėmimas dekupažas taip pat labai mėgstamas Svarstyklių. Tad toms šio ženklo atstovėms, kurios dar neatrado šios meno rūšies, padovanok dekupažo pamoką. Garantuojame, kad netrukus Tave nustebins nuostabūs draugės meno kūriniai!

Tradicinis tailandietiškas kūno masažas

Pareigingi, teisingi, taktiški, emociškai pastovūs šio zodiako ženklo atstovai turi ir puikių verslininko savybių. Todėl negailėdamos savęs darbui, Svarstyklės gan dažnai pamiršta pasirūpinti savimi. Masažo seansas po sunkios darbo dienos sugrąžins Svarstykles į gyvenimo ritmą. Masažas mažina stresą ir nerimą, šalina susikaupusią įtampą, gerina kraujotaką bei medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą. Tai geriausia, ką gali padovanoti!

Apsilankymas „Anželikos Cholinos šokio teatro“ spektaklyje

 Svarstyklės labai mėgsta kultūrinę veiklą: daug skaito, lankosi teatruose, kultūros renginiuose. Todėl gavusios dovanų kvietimą į teatrą labai apsidžiaugs. Dovanų kuponas galioja bet kuriam teatro spektakliui, tad jubiliatas pats galės pasirinkti jam patinkantį spektaklį ir patogią dieną – tai labai svarbu darbuose paskendusioms Svarstyklėms, kurios savo darbotvarkę planuoja kelis mėnesius į priekį.

Laisvalaikiodovanos.lt/Anželikos Cholinos aokio teatras
Laisvalaikiodovanos.lt/Anželikos Cholinos šokio teatras

Dar daugiau dovanų pasiūlymų rasite www.laisvalaikiodovanos.lt

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius