Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurk savo asmenybę su „Ka of Sweden“

Skandinaviška mada garsėja savo stiliumi ir subtilumu.
Skandinaviška mada garsėja savo stiliumi ir subtilumu.
Skandinaviška mada garsėja savo stiliumi ir subtilumu. / Membershop.lt nuotr.

Todėl uždaro klubo „Membershop.lt“ nariai gali džiūgauti – šįkart dideles nuolaidas jums siūlo žinomas Švedijos prekės ženklas „Ka of Sweden“!

„Seseriai, mamai, dukrai, kolegei ar kam išskirtiniam. Tačiau svarbiausia – Tau“. Toks yra šūkis žinomo Švedijos prekės ženklo „Ka of Sweden“, jo produkcija pasižymi subtiliu moteriškumu.

Todėl nereikia abejoti, kad moteriškų drabužių prekės ženklas „Ka of Sweden“ kiekvienai moteriai gali pasiūlyti įvairių drabužių – tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms. Tiek dienai, tiek vakarui.

Šiemet garsių mados namų dizaineriai nusiteikę romantiškai ir žaismingai, todėl itin vertinamas moteriškumas ir koketiškumas. Šiltasis metų laikas daugeliui neįsivaizduojamas be šilumos ir gamtos įkvėptų raštų, tačiau šiemet gėlėmis išmarginti audiniai pavergė daugelį garsių dizainerių kolekcijų.

„Jauskis ypatinga ir kūrybinga visą dieną. Svajodama ir apie didelius, ir apie mažus dalykus. Būk moteriška. Tu gali būti bet kuo, bet svarbiausia – būk savimi“, – apie savo kuriamus moteriškus drabužius sako „Ka of Sweden“ dizaineriai, subtiliai derinantys spalvas ir stilių.  Bet tuo pačiu savo drabužiais padeda kurti asmenybę.

O būtent šiandien uždaro klubo „Membershop.lt“ nariams yra puiki proga ne tik pasipuošti ir kurti savo asmenybę, bet švediškos kokybės drabužių „Ka of Sweden“ įsigyti su solidžia nuolaida.

Mūsų klubo nariai žino, kad čia įsigys tik originalus, juos kruopščiai atrenka „Membershop.lt“, ir į prekybą patenka tik kokybiška garsių pasaulio prekės ženklų produkcija. 

Koks yra vienas garsus posakis? Mada tampa gyvenimu, kai gyvenimas tampa mada!

Telieka paskubėti ir pagalvoti: pirksite sau, mamai, dukrai, sesei ar visoms iškart.

Registruotis prašome čia.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius