Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išsirinkti blakstienų tušą?

Turbūt kiekviena moteris nori puikuotis ilgomis, riestomis, seksualiai viliojančiomis blakstienomis, kokiomis dažniausiai puikuojasi Holivudo gražuolės.
Kiek kartų per dieną moterys pažiūri į veidrodį?
Kiek kartų per dieną moterys pažiūri į veidrodį? / Photos.com

Renkantis blakstienų tušą reiktų atkreipti dėmesį į blakstienas, jų trūkumus ir tuomet nuspręsti, kokio tušo jums reikia – ar ilginančio, ar storinančio, ar riečiančio blakstienas. Taip pat renkantis būtina atkreipti dėmesį į tušo kokybę, nes tik su kokybišku tušu galėsite sukurti viliojantį, išraiškingą žvilgsnį. Kokybiškas tušas nebyra, išlieka ant blakstienų visą dieną, nesukelia alergijos ir akių uždegimo, maitina, tvirtintina ir saugo blakstienas, lengvai nusivalo su valymo priemonėmis. Jei tušo šepetėlis apsivelia, reiškia tokį tušą jau reikia keisti, kadangi jis pasenęs ir gali sukelti akių alergiją ar uždegimines reakcijas. Dažniausiai tušą reikia keisti po trijų mėnesių naudojimo.

Turinčioms trumpas blakstienas patariama rinktis ilginamuosius tušus. Lengvos konsistencijos, emulsinės tekstūros tušas padengia blakstienas plonu sluoksniu, jas atskiria ir iššukuoja, todėl jos nesulimpa ir nedirgina akių.

Norint gražiai užriesti blakstienas naudojamas užriečiantis blakstienų tušas. Blakstienas riečiantis tušas išlenktu šepetėliu su nevienodo ilgio šereliais vienodai užriečia kiekvieną plaukelį. Blakstienas lengviau užriesti ir dėl specialios tušo formulės: ant blakstienų lieka storas, greitas džiūnantis sluoksnis, kuris šiek tiek pariečia blakstienas.

Tankinantis tušas tiks retoms blakstienoms. Jis padidins blakstienų apimtį aptraukdamas kiekvieną blakstiena plėvele. Taip nudažytos blakstienos atrodo nenusilpusios, tankios ir storos. Tušo šepetėlis yra su vienodai išsidėsčiusiais tankiais šereliais.

Taip pat galima būtų išskirti atskirą tušų grupę jautrioms akims. Jie tinka nešiojančiosioms kontaktinius lęšius arba visą dieną praleidžiančiosioms prie kompiuterio. Toks tušas nedirgina akių ir mažina uždegimo tikimybę.

Vandeniui atsparus tušas leis jums saugiai jaustis ir sningant, ir lyjant, ir netgi bėgant ašaroms, nes tokio tušo sudėtyje yra specialiųjų medžiagų, kurios ant blakstienų palieka apsauginę plėvelę.

Vandeniui neatsparus tušas labiau saugo blakstienas. Taip pat į tušų sudėtį be įprastinės sudėties (vandens suodžių, dažiklių, standinančių dervų ir pan.), kai kurie gamintojai prideda naudingų komponentų, kurie sugeba sustiprinti ir, netgi, pagydyti pažeistas blakstienas. Taigi į tušus taip pat dedami natūralūs vaškai ir aliejai: simondsijos sėklų aliejus (jojoba), karnaubos vaškas (tropinio augalo), baltasis vaškas, akacijų vaškas. Taip pat dedama vitamino B5, kuris prižiūri blakstienas, keratino ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius