Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos kartos kvepalai – tabletė, kurią reikia praryti

Tokia futuristinė mintis savo originalumu tikriausiai nustebintų ne vieną. Tačiau šios idėjos autorė Lucy McCrae ir jos kolegė biologė Sheref Mansy pažada, kad tokie kvepalai ateityje visiškai pakeis žmonių įpročius kvepintis.
Kvepalai
Kvepalai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Jų sukurta kompanija „Swallowable Parfum“ jau pradėjo gaminti praryjamas tabletes-kvepalus, kurios, anot idėjos sumanytojų, suveikusios su žmogaus medžiagų apykaita išleis kvapą per odą. Kitaip tariant, „natūralus“ jūsų odos kvapas kartu taps ir jūsų kvepalais, – skelbiama fashionist.ca tinklalapyje.

Įdomu yra tai, kad kiekvienas kvapas bus unikalus, kadangi kiekvieno žmogaus medžiagų apykaita yra skirtinga, ir to kvapo jūs nesužinosite tol, kol neparagausite stebuklingosios tabletės. Bet čia ir slypi blogoji šios naujovės pusė – jeigu naujasis kvapas jums nepatiks, bus ne taip paprasta jo atsikratyti, kadangi jo nusiplauti, žinoma, neįmanoma. Beliks kantriai laukti, kol kvapas pats pasišalins iš jūsų organizmo.

Nors ši tabletė dar tik kuriama, tačiau jos idėja nėra tokia nauja, kaip galėtumėte pagalvoti. Valgomi kvepalai, kitaip tariant – valgomi saldainiai, dėl kurių žmogaus oda kvepia it pluoštas rožių, jau dabar yra pardavinėjami Europoje.

O didžiosios kosmetinių prekių kompanijos jau pradėjo kurti plaukų dažų tabletes, kurios bus itin didelis atradimas žilus plaukus norintiems nuslėpti žmonėms.

Apačioje pateikiame kompanijos „Swallowable Parfum“ kuriamų tablečių-kvepalų pristatymo vaizdo klipą:

VIDEO: Perfume in a pill

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius