-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dienos režimas jaunystės išsaugojimui

Su amžiumi grožis ir jaunystė dingsta, todėl vis dažniau tenka gudrauti ir imtis įvairių priemonių, norint susigrąžinti jaunystę.
Kaip išsaugoti jaunystę?
Kaip išsaugoti jaunystę? / Flickr.com

Tuomet ne viena moteris atsigręžia į kosmetines priemones, kviečiančias kovoti su senatve, šalinti raukšles ir prailginti odos elastingumą. Tačiau ir naudojantis ultramoderniomis kosmetikos priemonėmis, reikia laikytis tam tikrų taisyklių. Būtinai pasikonsultuokite su specialistais, kurie padės jums išsirinkti tinkamas priemones ir efektyviai jas naudoti.

Atminkite, kad net ir brangus kremas nesuteiks jums geros nuotaikos. O gera nuotaika – tai viena iš jaunystės paslapčių, kuri padeda pašalinti bet kokias raukšles. Be to, juk pritarsite, kad žiūrėti į besišypsantį žmogų yra smagiau nei į susiraukusį veidą.

Jei norite tikrosios jaunystės, gyvenkite sveiką gyvenimo būdą. Atsikratykite žalingų įpročių (rūkymas, alkoholis, „lengvieji“ narkotikai, stipri kava rytais ir greitas maistas per pietus) – visa tai yra jūsų patys pikčiausi priešai, siekiant išsaugoti jaunystę.

Labai svarbu išsimiegoti ir laikytis sveiko miego režimo. Gulti miegoti rekomenduojuama iki 22 val. vakare ir keltis ne vėliau kaip 10 val. ryte. Kiekvieną rytą prauskitės po dušu, kuris žvalina ir tonizuoja. Po dušo atlikite rytinę mankštą, kuri leis ilgai džiaugtis gražia figūra ir suteiks žvalumo bei jėgų visai dienai.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius