-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Laimingo gyvenimo paprastos taisyklės

Norite gražiai atrodyti ir būti ilgai sveiki? Laikykitės šių paprastų taisyklių.
Išmokite džiaugtis artimaisiais
Išmokite džiaugtis artimaisiais / Alex, Flickr.com
  1. Užkirskite kelią ligoms išsitirdami visą organizmą ir darykite tai periodiškai. Ypač tai svarbu, jei daug kontaktuojate su kitais žmonėmis. Analizės ir konsultacijos su specialistais padės anksčiau laiko diagnozuoti ligos užuomazgas – juk pradinėje stadijoje liga yra išgydoma.
  2. Žmogaus organizmas 70 proc. susidaro iš vandens. Todėl būtina per dieną išgerti bent 1 litrą per parą – tai sąlygos gerą savijautą. Gerkite vandenį nevalgius, tačiau ne prieš eidami miegoti. Idealu, jei dieną pradedate nuo stiklinės vandens su medumi ir citrina.
  3. Persivalgyti – žalinga. Mažinkite porcijas, nevalgykite prieš miegą. Jei kyla klausimų, pasikonsultuokite su dietologu apie savo mitybos racioną.
  4. Būtinai valgykite kuo įvairesnį maistą – daržoves, vaisius, košes. Esant reikalui, gerkite specialius vitaminus, tačiau tik pasikonsultavę su gydytoju.
  5. Vieną kartą per savaitę atlikite iškrovos dieną – tai padės geriau veikti visiems organams.
  6. Kuo daugiau laiko leiskite gryname ore – miške, parke, prie jūros arba kalnuose. Jei jūs gyvenate dideliame mieste, tuomet deguonies kokteilis – tai išsigelbėjimas nuo gaivaus oro trūkumo. Būtent jis padės atsikratyti šlakais, sulieknėti ir įgauti gražią odą.
  7. Aktyvus gyvenimo būdas tiesiog būtinas organizmo sveikatai. Net ir paprasti rytiniai pratimai, vos prisižadinus, suteiks jūsų organizmui žvalumo visai dienai. O jei nusprendėte užsiimti sportu – tai šaunu!
  8. Daugiau juokitės ir šypsokitės – daugiau optimizmo kasdien.
  9. Bendraukite su gyvūnais, jie teigiamai veikia žmogaus savijautą. Koks tai bus gyvūnas rinktis jums: katė, šuo, triušis, jūros kiaulytė, o gal žirgas.
  10. Gyvenkite be baimės, nes tik ji prišaukia nelaimes. Žiūrėkite į rytojų pasitikėdami savimi ir jums tikrai viskas pavyks.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius