Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išlaikyti gerą figūrą be sporto salės

Ar iš tikrųjų įmanoma išlaikyti gerą figūrą neinant į sporto salę? Tikrai taip, viskas yra įmanoma!
Veskite dienoraštį, kokius pratimus atliksite
Veskite dienoraštį, kokius pratimus atliksite / Chris Lott, Flickr.com

Ir nebūtina pirkti brangių abonementų bei švaistyti brangų laiką važiuojant pirmyn-atgal į ir iš sporto klubo. Jei klausysitės trenerio ar kito specialisto nurodymų, galite išsaugoti gražias linijas ir namuose.

1 etapas

Atsisiųskite į savo išmanųjį užrašų knygelę arba pradėkite pildyti popierinę. Jums reikia susirašyti, kokius pratimus būtina atlikti. Tai gali būti treniruočių rinkinys arba keletą intensyvių pratimų, skirtų atskiroms raumenų grupėms. Išsirinkite pratimus arba videopamokėles.

Internete gausus pasirinkimas! Jūs galite rinktis šokių pamokas, jogą, aerobiką, tempimo pratimus, jėgos ar kardiotreniruotes.

2 etapas

Sudarykite kalendorių. Naudinga sportuoti 4-5 kartus per savaitę arba planuoti treniruotę kas antrą dieną: raumenims taip pat svarbus poilsis.

Jei jūs esate nusiteikę nepraleisti nei vienos dienos, tuomet keiskite treniruočių intensyvumą. Tarkim, pirmadienį skirkite tempimo pratimams, antradienį susiplanuokite kardiotreniruotę ir pratimus presui, trečiadienį skirkite šlaunims ir kojoms, derinant su lengva kardiotreniruote, ketvirtadienį skirkite jogai.

Taip jūs galite suplanuoti savaitę ar mėnesį – kiek tik pageidaujate.

3 etapas

Jei neturite valios, susiraskite draugą arba įkalbinkite šeimos narius prisijungti. Tikrai rasite tokių, kurie turi antsvorio, pavydžiai žiūri į sulieknėjusią draugę arba taip pat ieško draugijos!

4 etapas

Matomoje namų vietoje užsirašykite savo pagrindinį tikslą ir vis braižykite tikslo siekimo grafiką. Pažymėkite visus sportinius pasiekimus ir paryškinkite nesėkmes. Tai skatina discipliną ir veikia motyvuojančiai.

5 etapas

Sudarykite kiekvienos dienos meniu. Jūs turite įsitikinti, kad kiekvienas maitinimasis turės tam tikrą skaičių kalorijų, vitaminų ir mineralų, kurie išlaikys jūsų sveiką kūną. Būtinas ir baltymų, riebalų bei angliavandenių balansas.

6 etapas

Privalote kasdien gerti tyrą vandenį. Daugumai iš mūsų vandens trūksta. Treniruočių metu gerti vandenį būtina, nes jis dirbant fizinį darbą išgaruoja iš kūno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius