-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaip padidinti krūtinę be operacijos?

Gerai, jei iki pilnos laimės, jums tereikia pasiilginti blakstienas. Tačiau dauguma merginų, vis dėlto svajoja apie didesnę krūtinę, o ne ilgesnes blakstienas. Po peilių gulti neskubėkite – yra būdų sustiprinti ir pasididinti krūtinę paprastų pratimų pagalba.
Atsispaudimai gražiai krūtinei
Atsispaudimai gražiai krūtinei / Rance Costa, Flickr.com

Ir nebūtina kasdien vaikščioti į sporto klubą: šiuos pratimus jūs galite atlikti ir namuose, įsigiję svarmenis. Jei neturite svarmenų ir negalite jų nusipirkti, svarmenis puikiai atstos plastmasiniai buteliai, pilni vandens ar smėlio.

  • Delnų suspaudimas

Šis pratimas tinka apšilimui, o jį atlikti yra labai paprasta. Sudėkite delnus prieš save, laikykite alkūnes krūtinės lygyje. Skaičiuojant iki trijų, delnus spauskite, po to nuleiskite rankas. Pakartokite 10 kartų.

  • Pirštų tempimas

Pratęsiant apšilimą, sukabinkite rankų pirštus, laikydami alkūnes krūtinės lygyje. Skaičiuodami iki trijų, tempkite rankas į šonus. Atpalaiduokite. Pakartokite 10 kartų.

  • Šuo, žiūrintis į viršų

Šis jogos pratimas puikiai mankština krūtinės raumenis. Atsigulkite ant pilvo, kojų pirštus ištempkite, rankas delnais paguldykite ant grindų, sulenkdami jas per alkūnes. Delnai turi būti pečių plotyje. Perneškite visą kūną ant delnų ir lėtai kelkite viršutinę kūno dalį, žiūrėdami į viršų. Atlikdami šį pratimą šiek tiek kilstelėkite ir šlaunis – laikykitės tik ant delnų ir kojų pirštų galų. Užlaikykite tokią padėtį 15 sekundžių, po to nusileiskite ant grindų ir pakartokite keletą kartų.

  • Prie sienos!

Dar vienas paprastas pratimas, kuriam prireiks tik sienos. Remkitės plačiai į sieną ir kiek galite stipriau spauskite. Užsilaikykite šioje padėtyje 10 sekundžių ir grįžkite į pradinę padėtį.

  • Seni geri atsispaudimai

Dauguma merginų jų tiesiog nemėgsta, tačiau būtent atsispaudimų reikšmė yra ypatinga. Atlikite juos teisingai ir krūtinė jums padėkos. Galite remtis tik delnais ir kojų pirštų galais, lengvesnis variantas – remtis keliais. Idealu, jei atliksite 15 atsispaudimų tris kartus.

  • Svarmenų kilnojimas

Atsigulkite ant nugaros, rankos į šalis, kiekvienoje laikykite svarmenį. Lėtai kelkite rankas į viršų, vertikaliai grindims, tuomet leiskite lėtai į šalis. Pakelkite rankas 15 kartų, po to palaikykite jas vertikaliai, ir vėl atlikite 15 pakėlimų.

  • Svarmenys už galvos

Atsigulkite ant nugaros, rankose svarmenys. Pakelkite rankas į viršų vertikaliai grindims, beveik suglauskite. Svarmenis leiskite sau už galvos, lenkdami rankas. Lėtai ištieskite. Pakartokite keletą pakartojimų po 10-15 kartų.

  • Tiltelis

Šį pratimą žinome visi iš mokyklos laikų. Pasirodo, jis puikiai treniruoja krūtinės raumenis. Atsigulkite ant nugaros, rankas iškelkite ir atsiremkite delnais į grindis. Po to stenkitės nuo grindų atkelti dubenį, laikydami lygsvarą ant delnų ir pėdų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius