Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plonos talijos paslaptys

Labai plona talija – moters seksualumo ir grožio simbolis. Mokslininkai teigia, kad ji žada ir ilgesnį amžių.
Lanko sukimas ne tik smagus užsiėmimas
Lanko sukimas ne tik smagus užsiėmimas / Julia Claxton, Flickr.com
Temos: 2 Masažas Talija

Apimtis. Kokia jūsų norma?

Nereikėtų lygiuotis į pasaulinius modelius, kadangi kiekviena moteris turi savo normą: iš savo ūgio atimkite 100 centimetrų arba iš šlaunų apimties atimkite 70 proc. Jei alinančiomis dietomis sieksite 60 centimetrų apimties, galite suteikti savo organizmui daugiau žalos nei naudos. Normali talijos apimtis priklauso tik nuo jūsų kūno sudėjimo.

Fiziniai pratimai

Norintys sulieknėti talijos srityje, puola daryti atsilenkimus ir stiprinti presą. Tačiau tai ne visai teisingas sprendimas. Pagrindinė preso formavimo užduotis – sustiprinti pilvo raumenis, o tai prideda papildomus centimetrus. Stiprinti presą galima, tačiau derinant kartu su nugaros ir pilvo pratimais. Jei treniruočių metu pridėsite įvairius pasilenkimus į skirtingas puses, jau po keleto savaičių pastebėsite teigiamus pokyčius.

Lanko sukimas – kiekvieną dieną

Ne mažiau populiarus būdas sumažinti talijos apimtis – sukti lanką. Šis pratimas degina kalorijas ir efektingai formuoja taliją. Jei jau pamiršote, kaip reikia sukti lanką, pradėkite nuo lengvesnio lanko ir sukite jį kasdien po 10 minučių. Užsiėmimo metu negalima užlaikyti kvėpavimo – riebalų deginimui deguonis tiesiog būtinas. Nereikia aktyviai judinti viso kūno, nes taip galite pažeisti stuburą.

Kūno įvyniojimai

Nereikia ir prabangių kūno įvyniojimų grožio salonuose – jums pakaks ir naminių procedūrų. Kūno įvyniojimai paspartina kraujotaką, o tai skatina ir riebalų deginimą, be to, valo iš kūno toksinus ir nereikalingą drėgmę.

Šokite!

Taliją plonina choreografija, ypatingai pilvo šokių pamokos, Lotynų Amerikos šokiai, regetonas.

Žnaibomasis masažas

Italų mokslininkai teigia, kad kiekvieną dieną atliekamas žnaibomasis masažas per mėnesį gali sumažinti net 5 cm talijos! Masažas atliekamas stovint. Patepkite švarią odą kremu, tuomet nykščiu ir rodomuoju pirštais paimkite nedidelį plotelį ir žnaibykite jį. Masažuoti reikia pagal šią schemą: aplink bambą, palei preso liniją ir masažas šonuose. Oda turi šiek tiek parausti, tačiau stipriai žnaibyti nereikia.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius