Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prisiekę bėgikai pirmą kartą bandys įveikti Gruzijos trasas

Jau kurį laiką vienu populiariausių laisvalaikio leidimo būdų Lietuvoje pripažįstamas bėgimas. Iš Vakarų atėjusi mada ypač įsitvirtino didmiesčiuose ir šiuo metu toliau sėkmingai plinta po visą šalį.
2-2
2-2

Bėgimą pamėgo net ir su sportu save mažai siejantys gyventojai. Bėgimo varžybų pastaruoju metu atsirado itin daug – sudalyvauti bent vienose jų tampa garbės ir prestižo reikalu.

Visiems, kurie jau įveikė vietines distancijas ir peržengė savo galimybių ribas, norisi vis naujų iššūkių. Išskirtinių įspūdžių ieškantys bėgimo entuziastai nuo šiol jų galės atrasti Gruzijoje. Pasitikrinti jėgas prieš Vilniaus maratoną jie šiemet vyks į jau penktus metus Kazbegi miestelyje vyksiantį maratoną Gruzijoje rugsėjo 6 dieną. Lietuviai kviečiami suburti didžiausią šalies bėgikų komandą ir varžytis kartu su dalyviais iš viso pasaulio. Maratono ir pusmaratonio trasos išdėstytos startuojant ir finišuojant Kazbegi miestelyje taip, kad dalyviai išbandytų įvairiausio sudėtingumo bėgimą tarp Kaukazo kalnų įsikūrusiuose aplinkiniuose miesteliuose, siauruose tarpekliuose ir netgi trumpai kliūtis įveiktų pelkėtose atkarpose.

Palaikymo komandoms, kurios gausiai atvyksta į varžybas, organizatoriai taip pat ruošia specialią 8 km „fun – run“ trasą. Šiuo metu „Ugo travel“ jau pradeda rinkti grupes į Gruzijoje vyksiančias bėgimo varžybas. Joms pasirinktinai siūlomos savaitės trukmės arba trumposios savaitgalio kelionės. Taigi bėgimo pergalių derinimas su turistų pamėgtos šalies lankymu išties gali tapti nauja laisvalaikio leidimo tendencija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius