-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką valgyti, kad priaugtumėte svorio?

Dieta reikalinga ne tik tuomet, kai norite suliesėti. Dieta – tai speciali mityba. Ir tikslų gali būti daug bei skirtingų. Labai daug dietų yra skirta tam, kad žmogus numestų svorio. Tačiau kai kuriems žmonėms priaugti svorio yra žymiai sudėtingiau. Būtent todėl reikia žinoti, kurie produktai stimuliuoja kūno masės augimą – sportininkams šie produktai atradimas, o lieknėjantiems – problema.
Silkė netinka lieknėjantiems
Silkė netinka lieknėjantiems / William Shropshire, Flickr.com
Temos: 3 Česnakai Silkė Kava

Silkė

Jei lieknėjate, venkite valgyti riebios ir sūrios silkės. Esmė ta, kad ši žuvis yra natūralus anabolikas. Joje yra medžiagos, stimuliuojančios baltyminius procesus ir iš dalies sintetina baltymą – tai leidžia augti raumenų masei. Jei jūs rimtai sportuojate su svarmenimis, tai turėtų tapti jūsų mėgiamu patiekalu.

Česnakas

Jums gali pasirodyti keista, tačiau česnakas taip pat yra natūralus anabolikas. Nors priežastys, kodėl taip yra, dar iki galo neišsiaiškintos, tačiau tai faktas. Pagrindinė priežastis, kodėl česnakas stimuliuoja baltymų sintezę, tai kad jis iššaukia sausumo pojūtį gerklėje – mes paskui norime gerti. O vanduo – mūsų ląstelių pagrindas. Todėl česnako dėka auginame raumenis.

Kava

Dauguma žmonių mėgsta kavą. Tai žvalinantis gėrimas, turintis kofeino. Tiesa, tai prieštaringas gėrimas. Kava stipriai šalina šlapimą: iš vienos pusės tai gerai, iš kitos – puodeliu kavos troškulio nenumalšinsite. Kava reikalauja dar daugiau vandens – taip veikia kofeinas. Ir jei jūs norite atsigauti kavos dėka, prisiminkite, kad kofeinas suveiks po 40 minučių.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius