-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Viena iškrovos diena per savaitę

Iškrovos dienos naudingos imuniteto stiprinimui ir šlakų šalinimui iš organizmo. Taip pat jos normalizuoja svorį ir pagerina medžiagų apykaitą. Iškrovos dienų metu organizmas išnaudoja nereikalingas riebalų sankaupas.
Iškrovos diena
Iškrovos diena / Flickr.com
Temos: 1 Dieta

Užtenka tik vienos dienos per savaitę, tačiau šią dieną būtina laikytis tam tikrų taisyklių. Pagrindinė iš jų – išgerti maždaug 2,5 litro vandens per dieną. Nebūtina visiškai atsisakyti maisto. Jei jums labai sunku, į iškrovos dienos meniu įtraukite šiek tiek daržovių (iki 2 kg) ir baltyminių produktų (iki 700 g). Specialistų nuomone, viena iš efektyviausių iškrovos dienų – tai obuolių dieta. Padalinkite pusantro kilogramo obuolių į 6 porcijas, ir jas suvalgykite per dieną. Iš jų dvi porcijas iškepkite: keptuose obuoliuose daugiau pektinų, kurie efektyviau šalina šlakus. Vieną kartą per dieną rekomenduojama išgerti šlapimą varančios arbatos, kuri apsaugos kepenis nuo susikaupusios tulžies.

Iš karto po tokios dienos negalima persivalgyti, kadangi tai yra papildomas krūvis skrandžiui. Jei jūs sergate nuo kokios nors ligos arba paprasčiausiai turite negalavimų, kurie kelia jums rūpesčių, prieš tai pasikonsultuokite su gydytoju.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius