Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 07

TV3 seriale „Emilija“ – puikiai pažįstamų aktorių būrys

Larisa Kalpokaitė, Ramūnas Cicėnas, Ineta Stasiulytė, Ramūnas Abukevičius, Sergejus Ivanovas – tai tik dalis serialo „Emilija“ aktorių, kuriuos TV3 žiūrovai matys naujajame sezone.
TV3 seriale „Emilija“ – puikiai pažįstamų aktorių būrys
TV3 seriale „Emilija“ – puikiai pažįstamų aktorių būrys / TV3 nuotr.

Ramūnas Cicėnas vaidina bankininkės Apolonijos sūnų Tadą. Gyvenime savo darbu ir protu jis nėra nieko pasiekęs, viską turi mamos dėka. Mamos sūnelis, nesiskaitantis su pinigais, nes jų jam niekada nereikėjo užsidirbti. Tačiau, kai Tadas pamilsta ne tokią, kokia patiktų jo motinai, kyla konfliktas.

„Šios šeimos gyvenimas daug kam gali būti ir pažįstamas. Moteris yra ir mama, ir žmona, ir darbininkė, ir pareigų vykdytoja. Ji visą gyvenimą turi rūpintis visais. Vienas sūnus, nepaklusęs mamos komandoms, dingsta iš gyvenimo. Tuomet lieka tik vienas, dėl kurio Apolonija galėtų atiduoti viską“, – serialo „Emilija“ siužetą pristato režisierius Raimundas Banionis.

Tuo tarpu kitam aktoriui, Ramūnui Abukevičiui, nuo savo prigimties toli pabėgti nereikia. Seriale jis taip pat vaidina menininką. Tik jis yra nevykęs dailininkas, puikiai įsitaisęs po žmonos Apolonijos padu. Jo nuomonė visada skiriasi nuo žmonos. Todėl dažnai kyla klausimas – kaip tokie du skirtingi žmonės gali gyventi kartu?

„Emilija“ – tai gyvenimiška istorija apie skirtingus šeimos narius, jų džiaugsmus ir nesutarimus. Neabejojam, kad kiekvienas žiūrovas siužete atras dalelę savęs. Puikūs aktoriai ir vingiuotos scenarijaus linijos tikrai suintriguos. Tai bus populiariausias daugiaserijinias sezono filmas“, – sako Raimundas.

Šalia minėtų aktorių, Tado sužadėtinės Beatos vaidmenį atliks Ineta Stasiulytė sukūrusi ne vieną puikų vaidmenį Vilniaus mažajame teatre. Jos priešininkę Emiliją vaidins Justė Zinkevičiūtė. Taip pat naujo TV3 serialo žiūrovai susipažins su Alekso Kazanavičiaus, Giedrės Gurevičienės, Jono Braškio ir kitų aktorių kuriamais herojais.

Intriguojanti ir gyvenimiška „Emilijos“ istorija – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius