Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amūro patarimai. Popierinės širdelės meilės laiškučiams (nuotraukos)

15min.lt skaitytoja Dalia D. dalijasi savo dovanų idėja – ji siūlo pasigaminti širdeles, ant kurių galima rašyti meilės laiškus.
Popierinių širdelių lankstymas
Popierinių širdelių lankstymas / 15min.lt skaitytojos Dalios D. nuotr.

„Siūlau pasigaminti popierinių širdelių Valentino dienai. Tam reikės kvadratinių popieriaus lapelių ir žirklių. Mažoms širdelėms puikiai tinka kanceliariniai užrašų lapeliai,“ – pasakojimą apie savo dovanų idėją pradeda Dalia. Toliau pristatoma visa dovanėlės gaminimo eiga.

„Visų pirma lenkiame lapelį per pusę, tada į išorinę pusę lenkdami padarome įstrižainių linijas. Atlikus šiuos žingsnius lapelis turėtų lengvai susilankstyti į trikampį su „šoniniais įlinkimais“. Imame žirkles ir trikampį apkerpame – suformuojame širdelę. Joje galima rašyti įvairiausius linkėjimus. Jei jausmų nenorite išreikšti žodžiais, galite karpyti toliau, tokiu pat principu, kaip karpome popierines snaiges,“ – pataria 15min.lt skaitytoja.

„Dovanokite laiškučius, pripildami jų po pagalve, slapta užpildykite mylimojo/-osios kišenes ar ilgaaulius, įmeskite piktai kaimynei į pato dėžutę ar užkabinkite kolegai ant kėdės. Ši smulkmena pralinksmins ir tikrai visi tapsime bent truputį geresni,“ – savo laiške rašo Dalia.

Gal turite originalių idėjų ką padovanoti mylimam žmogui? Laukiame Jūsų laiškų su dovanų idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu valentinas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius