Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Paškevičiūtė: tikrąją meilę pažinsime keturiasdešimties

Laidų vedėjai Aistei Paškevičiūtei Valentino diena nekelia jokių emocijų – tą dieną ji nesitiki gauti dovanų, kitiems nedovanoja ir visai nepyksta, jei niekas nepasveikina su meilės diena. Merginai Valentino diena buvo reikšminga tik vaikystėje ir paauglystėje, kai iš simpatizuojančių berniukų išgirdo pirmuosius meilės prisipažinimus.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jei spontaniškai tą vakarą išeina nueiti kur nors pasėdėti, tuomet taip simboliškai Valentino dieną paminiu, tačiau nieko specialiai neorganizuoju. Jokių planų neturiu ir šiai Valentino dienai. Man ši šventė atrodo komercinė ir nieko bendra neturi su asmeniniais santykiais. Kai stengiamasi parduoti kuo daugiau raudonos spalvos apatinio trikotažo, man ši šventė neatrodo reikalinga“, – teigė šiuo metu su lenktynininku Dominyku Butvilu draugaujanti mergina. 

Laidų vedėja tikino nemėgstanti pasiduoti masinei psichozei ir  švęsti dėl to, kad švenčia visi aplinkui. Išimtį Aistė daro tik gilias tradicijas Lietuvoje turinčioms šventėms, pavyzdžiui, Kalėdoms.

„Bet aš tikrai palaikau tuos žmones, kurie švenčia Valentino dieną. Kuo daugiau žmonės švęs švenčių, tuo bus geriau“, – įsitikinusi Aistė.

A.Paškevičiūtės manymu, Valentino diena aktualiausia vaikams ir paaugliams, kurie mokykloje šią šventę pamini siuntinėdami vieni kitiems meilės laiškučius.

„Paauglystėje ir vaikystėje tokių švenčių reikia, o kai suaugi, kai nori, pats tą šventę bet kada gali susikurti. Vaikystėje, be abejo, švęsdavau su visais. Apsiklijuodavome širdutėmis, skaičiuodavome, kas kiek meilės laiškelių gavo. Tačiau tai buvo susiję su tuo, kad mokykloje nuolat trūksta bet kokio socialinio gyvenimo. Tai buvo tokia šventė, kuri priversdavo pasakyti daugiau nei paprastai išdrįstum. Kas ta tikroji meilė, sužinosime turbūt būdami keturiasdešimties metų, kai turėsime šeimą, vaikų ir jausime atsakomybę“, – šypsojosi Aistė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius