Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Pikaso“ ir Viktorija Perminaitė Valentino dieną švęs su emigrantais

Grupė „Pikaso“ ir buvusi grupės „Mango“ narė, pradėjusi savo solinę karjerą – Viktorija Perminaitė, vasario 12 – 14 dienomis koncertuos tautiečiams Airijoje ir Didžiojoje Britanijoje.
Viktorija Perminaitė
Viktorija Perminaitė / Organizatorių nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad Šv. Valentino dienai skirto koncertinio turo metu atlikėjai surengs tris pasirodymus – Peterboroughe, Londone ir Dubline.

„Kadangi su soline programa į užsienį vykstu pirmą kartą, man bus puiki proga čia gyvenantiems tautiečiams pristatyti savo dainas“, – sako Viktorija Perminaitė. Ji atliks ne tik dainas iš savo solinio albumo „Aš viena“, bet ir populiariausias grupės „Mango“ dainas.

Prieš porą metų į sceną nusprendę grįžti „Pikaso“ vyrukai Londone koncertuos jau trečią, o Peterborough ir Dubline pirmą kartą. Jie neslepia, jog džiaugiasi ne tik galimybe koncertuoti svetur išvykusiems tautiečiams, bet ir proga susitikti čia gyvenančius draugus. „Kiekvienas grupės narys turi tokių draugų, kurie išvyko laimės ieškoti svetur ir mums bus labai gera juos pamatyti. Be to, simboliška, jog koncertuosime Peterborough mieste, kur keletą metų gyveno šiuo metu į Lietuvą jau sugrįžęs mūsų grupės narys Robertas“, – sako „Pikaso“ atlikėjas Dainius Skinderis.

Populiari vaikinų trijulė koncertų Peterboroughe, Londone ir Dubline metu lietuviškos muzikos gerbėjams žada atlikti grupės hitus – „Saulė“, „Europos vidury“, „Londone lietus“ ir kitas gerai žinomas dainas, taip pat naujausią – „10 priežasčių“, kur „69 danguje“ čia trumpam pakeis V. Perminaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius